tallers Pere Dresaire
Comercial de mobiliari inoxidable per hosteleria
Fabricants de mobiliari inox
Fabricants de mobiliari inox
Comercial de mobiliari inoxidable per hosteleria
EQUIPAMENTS

Tallers Pere Dresaire és una empresa de la Catalunya Central especialitzada en fabricar mobiliari d’acer inoxidable personalitzat i mida de les seves necessitats d’espai i negoci, ja sigui del ram de l’hostaleria com bars, cafès, hotels, restaurants, bufets, self-services, etc. també per establiments d’alimentació com supermercats, botigues de queviures, carnisseries, peixateries, pastisseries, plats per emportar, etc. i per escorxadors, hospitals, sanitaris, veterinaris, etc.

Si confia en nosaltres per equipar el seu negoci, obtindrà un projecte integral que inclou: l’assessorament en la normativa vigent i l’estudi de l’espai, el projecte tècnic (amb disseny autocad perquè pugui veure la distribució de l’espai final), la fabricació a la seva mida dels mobles d’acer inoxidable, la maquinària i accessoris que necessiti, així com la instal·lació i col·locació d’aquests.

A més, l’empresa disposa de la maquinària necessària i més moderna i d’un equip professional qualificat i amb àmplia experiència en el sector per tal de realitzar el seu projecte amb total garantia de qualitat i eficiència.

Les instal·lacions de Tallers Pere Dresaire estan repartides en dues instal·lacions; la producció és al polígon industrial Pla dels Vinyats a St. Joan de Vilatorrada, on hi ha una nau productiva totalment equipada on es fabriquen els mobles a mida i, la botiga, que es troba al C/ Dante número 7 de Manresa (a la zona comercial de les Bases de Manresa). Un espai d’exposició on hi ha una mostra del mobiliari que fabrica l’empresa i la maquinària i accessoris que distribueix i instal·la per tot Catalunya.

Mobiliario inoxidable para alimentación
Camió per a transport de mobiliari
taller metal·lúrgic
transports propis
taller totalment equipat
Comercial de mobiliari inoxidable per hosteleria
Fabricants de mobiliari inox
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad