tallers Pere Dresaire
Comercial de mobiliari inoxidable per hosteleria
Fabricants de mobiliari inox
Fabricants de mobiliari inox
Comercial de mobiliari inoxidable per hosteleria
PRODUCTES

Des de l’any 1.979 ens dediquem a la fabricació en acer inoxidable de tot tipus de complements per a hostaleria i col·lectivitats; des de una barra per a penjar embotits, fins a una vitrina carnissera, passant per campanes extractores, taules de treball centrals i murals, mobles tancats per a vaixella, mobles cafeters, barres de bar, piques plonge, rentamans, etc...

Més de 25 anys d’experiència en el treball amb acer inoxidable oferint un servei integral per a empreses d’hostaleria (bars, restaurants, hotels), l’alimentació (supermercats, botigues de queviures, carnisseries, peixateries, congelats, plats per emportar), sanitari (hospitals, centres sanitaris), escorxadors, i altres.

Està especialitzada en la fabricació de mobles metal·litzats d’inox d’alta qualitat, oferint un servei personalitzat i a mida de les seves necessitats, amb diferents tipus de mobiliari com taules centrals i frontals, prestatgeries murals, mobles darrera barra, cafeters, barres de bar, armaris per vaixella, vitrines frigorífiques, ....

Som especialistes en extraccions de fums de cuines, ja siguin d’olis com de vapors, fem els càlculs pel tiratge de l’extractor, assessorament sobre normatives, fabriquem nosaltres mateixos les campanes i les instal·lem, ja siguin centrals com a murals, de forn, de rostidor de pollastres, de cuina, campanes normals, campanes d’aportació exterior d’aire, campanes d’aportació interior d’aire,... evitem que les olors de la cuina passin al menjador i que el client no rebi les conseqüències de les molestes olors d’olis a la seva roba.

Per altra banda, l’empresa és distribuïdora i instal·ladora de maquinària per a l’hostaleria, ja sigui de fred com armaris frigorífics i de congelació, baix mostradors, ampollers, expositors de vi, màquines per fabricar glaçons, vitrines d’exposició, etc. o bé de calor com forns de convecció, cuines centrals i murals, planxes, fregidores, rostidors de pollastres, barbacoes, paelles basculants, planxes, torradores / salamandres, etc.

En aquest sentit, per a l’hostaleria, posa a la seva disposició una gran varietat d’accessoris i maquinària auxiliar com safates gastroform, carros de servei i multi ús, màquina per tallar embotits, olles, ganivets, tallants, aixetes, rentamans, envasadores al buit, picadores, bàscules, etc. i també compta amb un extens catàleg de taules, cadires i tamborets d’interior i exterior per al seu establiment.

Posis en contacte amb Tallers Pere Dresaire per a més informació sobre els productes i serveis que ofereix, l’oficina tècnica l’assessorarà i informarà, sense compromís, sobre la solució més adequada per a les seves necessitats, possibilitats i preferències.
Comercial de mobiliari inoxidable per hosteleria
Fabricants de mobiliari inox
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad