tallers Pere Dresaire
Comercial de mobiliari inoxidable per hosteleria
Fabricants de mobiliari inox
Iniciempresaqui som
Fabricants de mobiliari inox
Comercial de mobiliari inoxidable per hosteleria
QUI SOM?

Tallers Pere Dresaire és una empresa de caire familiar de Manresa, especialitzada en la fabricació de mobles d’acer inoxidable a mida per a establiments d’hostaleria com bars, restaurants, cafès, hotels, etc. o bé per d’altres sectors professionals com alimentació, sanitari, veterinari, etc. d’arreu de Catalunya.

A part de fabricar mobiliari inox d’alta qualitat, distribueix maquinària de tot tipus per a l’hostaleria, ja sigui de fred com armaris frigorífics i de congelació, sota mostradors, ampollers, màquines de fabricar glaçons, etc. I també de calor com forns de convecció, cuines centrals i murals, rostidors de pollastre, planxes, fregidores, etc. així com accessoris i maquinària auxiliar com safates gastroform, carros de servei o multi ús, màquines per tallar embotits, envasadores al buit, aixetes, rentamans, ganivets, olles, tallants, etc. i també tot tipus de taules, cadires, tamborets, bufets... per moblar el seu negoci.

Tallers Pere Dresaire, disposa de la tecnologia necessària i són fabricants de mobles d’acer inoxidable en les millors condicions de qualitat, i compten amb un equip professional altament qualificat i en constant formació, ja sigui en l’àrea productiva com en l’àrea tècnica, on es realitzarà l’estudi de l’espai i les seves necessitats per tal de poder-lo assessorar del més convenient i així elaborar un projecte tècnic (autocad) i un pressupost acurat i personalitzat.

L'empresa té unes instal-lacions situades al Bages, al Polígon Industrial Pla dels Vinyats a Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona) on hi ha l'oficina tècnica i comercial i el taller productiu. També tenim un espai d'exposició amb una mostra de mobles d'acer inoxidable fets a tallers Pere Dresaire, al carrer Dante nº 7 de Manresa (Barcelona).

Mobiliario inoxidable para alimentación
espai de exposició amb mostra de mobles d'acer inoxidable
mobles d'acer inoxidable
Comercial de mobiliari inoxidable per hosteleria
Fabricants de mobiliari inox
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad