tallers Pere Dresaire
Comercial de mobiliari inoxidable per hosteleria
Fabricants de mobiliari inox
IniciempresaHistòria
Fabricants de mobiliari inox
Comercial de mobiliari inoxidable per hosteleria
HISTÓRIA

Tallers Pere Dresaire és una empresa de Manresa amb més de 25 anys d’experiència en la fabricació, distribució i instal·lació de mobiliari inoxidable per a restauració i hostaleria, fundada l’any 1979 pel Sr. Pere Dresaire, planxista de professió. En el seu moment, va començar sent una planxisteria especialitzada en el treball amb acer inoxidable per a decoració.

Amb el temps i sempre en relació a les noves necessitats que anaven sorgint en el sector, l’empresa va evolucionar i, especialitzant-se en fabricar mobiliari d’acer inoxidable a mida, va esdevenir pionera a la comarca del Bages en aquesta activitat, realitzant projectes personalitzats per a negocis d’hostaleria com restaurants, hotels, bars, cafès, etc. i també per a tot tipus d’establiments que ho requerissin com botigues d’alimentació, supermercats, carnisseries, pastisseries, plats per emportar, congelats, escorxadors, hospitals, veterinaris, etc.

Sempre amb la intenció de donar el millor servei als clients, Tallers Pere Dresaire ha ampliat els seus productes i serveis fins al punt que, a dia d’avui, és capaç de realitzar un projecte integral per a empreses d’hostaleria que inclou: l’assessorament i l’estudi de l’espai, el projecte tècnic, la fabricació a mida de mobles d’acer inoxidable, maquinària i accessoris, així com el transport i la instal·lació.

Fent referència a les instal·lacions de l’empresa, cal dir que va començar amb un taller petit al poble de St. Joan de Vilatorrada i, a mesura que va anar creixent i ampliant els seus serveis, es va traslladar al polígon industrial Pla dels Vinyats, per tal de donar resposta a les noves necessitats estructurals de l’empresa i així poder oferir un servei integral en tots els sentits.

 

Mobiliario inoxidable para alimentación
Comercial de mobiliari inoxidable per hosteleria
Fabricants de mobiliari inox
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad