tallers Pere Dresaire
Comercial de mobiliari inoxidable per hosteleria
Fabricants de mobiliari inox
Fabricants de mobiliari inox
Comercial de mobiliari inoxidable per hosteleria
ACCESSORIS / MAQUINÀRIA AUXILIAR

Tallers Pere Dresaire és una empresa amb més de 25 anys d’experiència treballant amb acer inoxidable a Catalunya que, en els darrers temps, s’ha especialitzat en el ram de l’hostaleria incorporant maquinària de fred i calor, així com tot tipus d’accessoris, mobiliari i maquinària auxiliar.

Maquinària auxiliar: disposa de tot el necessari per al seu bar, restaurant, self-service, etc. entre d’altres, compta amb envasadores al buit, obrellaunes, batidors, peladors de patates, bàscules, màquines talla embotits, picadores, carros de servei, safates gastroform, carros multi ús, etc.

Accessoris: posa a la seva disposició des d’olles, ganivets, tallants, coberteria, safates inox, glaçoneres, recipients, obridors, etc. fins a rentamans, aixetes de diferents tipus per a l’hostaleria, etc.

Mobiliari: compta amb un ampli catàleg de taules, cadires, tamborets, mobles bufet, etc. de diferents materials com metàl·lics, fusta, plàstic... d’interior i exterior, amb dissenys per a tots els estils (rústic, modern, funcional, etc.)

 

disseny per a moble de cuina
estanteria de barilles
safates gastroform
font rentamans
disseny moble de cuina
disseny taula de treball
pica
accessoris de cuina
portapapers
portatovalloletes
portarotlles
accesoris
Comercial de mobiliari inoxidable per hosteleria
Fabricants de mobiliari inox
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad