tallers Pere Dresaire
Comercial de mobiliari inoxidable per hosteleria
Fabricants de mobiliari inox
Fabricants de mobiliari inox
Comercial de mobiliari inoxidable per hosteleria
MOBILIARI INOX

Tallers Pere Dresaire és una empresa del Bages especialitzada en la fabricació de mobiliari d’acer inoxidable a mida, principalment per a l’hostaleria però també per a escorxadors, hospitals, centres sanitaris, veterinaris, supermercats, botigues d’alimentació, carnisseries, peixateries, pastisseries, botigues de plats per emportar, congelats, etc.

L’empresa realitza tot tipus de mobles en acer inoxidable, entre d’altres: taules de treball centrals i murals, prestatgeries murals, armaris, barres de bar, campanes, mobles darrera barra, cafeters, piques industrials, etc.

Disposa de la maquinària necessària i més moderna per fabricar els mobles d’inox totalment personalitzats, així com un equip humà professional i amb gran dedicació que l’assessorarà del més adient en cada cas i realitzarà un projecte tècnic amb un disseny autocad per tal que es pugui fer una idea de la distribució i l’espai final.

Cal dir, que el mobiliari d’acer inoxidable fet a mida de Tallers Pere Dresaire no té punt de comparació amb el moble estàndard inox que hi ha al mercat, ja que està especialment dissenyat per donar resposta a les seves necessitats més concretes i variades, i gaudeix de la garantia d’alta qualitat que tenen tots els mobles d’acer inoxidable d’una empresa consolidada amb més de 25 anys d’experiència en el sector.

A part del mobiliari d’acer inox que fabrica l’empresa, per a l’hostaleria també distribueix i col·loca maquinària com forns, cuines, planxes, extracció campana, armaris frigorífics i de congelació, baix mostradors, cambres frigorífiques,  etc. i disposa de tot tipus d’accessoris i maquinària auxiliar.

Estem especialitzats en la fabricació d’extraccions de fums amb campanes, mobles per a darrera de la barra de bar, mobles tancats per a vaixella, barres de bar, piques a mida, prestatgeries, prestatges murals, taules de treball centrals i murals, taules especials, vitrines neutres o refrigerades, carros de transport per a vaixella, self service complerts o mòduls auxiliars, ”show cooking” completament a mida, armaris amb portes corredisses, oberts, taules auxiliars, amb rodes, plegables, mobles personalitzats i al gust del client.

mobiliari inoxidable
taula auxiliar de cuina inoxidable
mòduls auxiliars
moble de cuina amb calaixos inoxidable
moble inoxidable a mida
mobles auxiliars cuina
mobles personalitzats
mobles auxiliars de cuina
mobles personalitzats
armaris frigorífics i de congelació
moble inoxidable
taules de treball
piques a mida
mobles personalitzats
taules de treball inoxidable
armaris frigorífics
campana extractora de fums
campana inoxidable a mida
   
Comercial de mobiliari inoxidable per hosteleria
Fabricants de mobiliari inox
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad