tallers Pere Dresaire
Comercial de mobiliari inoxidable per hosteleria
Fabricants de mobiliari inox
Fabricants de mobiliari inox
Comercial de mobiliari inoxidable per hosteleria
MAQUINÀRIA PER HOSTELERIA

Fabricant de mobiliari a mida amb acer inoxidable. Tot i així, per tal de donar un resposta integral i de qualitat cap als seus clients, posa a la seva disposició gran varietat de maquinària de les principals marques del mercat per a bars, restaurants, cafès, hotels, self-services, etc.

L’empresa, ofereix un complet catàleg de maquinària per l’hostaleria, ja sigui de fred, amb armaris frigorífics, armaris de congelació, baix mostradors, ampollers, expositors de vi, màquines per fer glaçons, cambres frigorífiques, vitrines expositores, màquines d’orxata i granissat, congeladors i vitrines verticals, etc. com de calor, amb forns de convecció, cuines centrals i murals, fregidores, planxes, barbacoa, torradora / salamandra, rostidors de pollastre, marmita, paella basculant, maquina extracció de campana, grill / sandvitxera, termos, etc.

Per a acabar d’equipar el seu negoci hostaler, també disposa de tots els accessoris i maquinària auxiliar necessària per a desenvolupar plenament la seva activitat, entre d’altres, distribueix safates gastroform, carros de servei, màquines per tallar embotits, envasadores al buit, picadores, peladors de patates, bàscules, etc. i altres accessoris com ganivets, tallants, olles, aixetes, rentamans, etc. així com tot tipus de taules, cadires i tamborets (d’exterior i interior) amb dissenys i materials actuals.

Fem instal·lacions complertes per a la seva cuina o obrador:

Forns de convecció a vapor, forns per a pizzes o pa, cuines a gas o d’inducció, cuines per a “wok” o per a paelles, fregidores de peu o sobretaula, parrilles de lava volcànica o sense lava, banys maria de peu o sobretaula, bullidors de pasta de peu o sobretaula, abatedors de temperatura (temp. + i -), rostidors de pollastres o de “kebab”, rentagots, rentavaixelles, trens de rentat, taules refrigerades, armaris (temp. + i -), maquinària auxiliar petita i variada, envasadores al vuit de peu o sobretaula, qualsevol màquina per a la seva activitat.
forns per a pizza
cuines a gas o de inducció
disseny de cuina completa
accesoris i maquinària auxiliar
graelles de lava volcànic
renta vasos
forn inoxidable
mobiliari de cuina
Comercial de mobiliari inoxidable per hosteleria
Fabricants de mobiliari inox
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad